Am tinut dukanul o perioada si am invatat sa dukanizez orice reteta, sa combin orice bazdaganie de ingredient permis, sa impart toleratele, iar produsul finit sa fie bun si aspectos.
Reteta de mai jos contine pe langa portia zilnica de tarate de ovaz un jeleu de fructe. Fructe??? Ai inebunit femeie, aud cateva doamne revoltate pe stilul meu Fukan si nu Dukan:))), doamnelor, daca nu avem voie fructe facem jeleul de fructe din....ceai, da din ceai de fructe.
INGREDIENTE:
-pentru blat avem reteta clasica aici
UMPLUTURA
- 1 plic de gelatina
- 300 ml apa in care am pus 3 pliculete ceai de fructe
- indulcitor
- esenta rom
- crema de branza
SA PRAJITURIM...
- Facem rulada si asteptam sa se raceasca
- Facem ceaiul, il indulcim, adaugam plicul de gelatina si mai dam in fiert putin.
- Lasam sa se raceasca si sa se inchege putin
- Derulam blatul de rulada din prosop, unem cu crema de branza si adauam jeleul.
- Rulam strans si dam la rece.
Cu dragoste,
Alinuta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu