Bucurati-va de reteta si amintiti-va si voi cand o savurati de anii de liceu!
INGREDIENTE
Blat
1 pachet foi de placinta imparttite doar in 2 parti ( dar eu am facut foiele )
Foi:
- 2 ou
- 12 linguri cu zahar
- 12 linguri ulei
- 12 linguri lapte
- 1 praf de copt
- esente
- 1 kg branza de vaci
- 4 oua
- 3/4 kg smantana
- 5 linguri gris
- zahar
- stafide
- coaja de lamaie
- zahar vanilat
TOPPING:
- 2 oua batute
- Facem aluatul si il dam la rece 30 de minute
- Batem ouale cu zaharul, adaugam smantana, branza, grisul si mirodeniile.
- Intindem 1/2 din compozitia de aluat si il punem in tava de aragaz, adagam compozitia cu branza si foaia numarul 2.
- Taiem placinta si o dam la cuptor.
- Cu 10 minute inainte sa o scoatem batem 2 oua si turnam peste ea.
Cu dragoste,
Alinuta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu