background img

Noutati

Rata cu portocale si sos de migdale.


Cand un copil primeste un sms....

 " Alinuta, ti-am luat ceva" ....copil nerabdator din fire ma si gandeam la un iphonel, la o pereche de pantofi sau chiar la o tigaie frumoasa si dau sa o sun pe mami. 
Dupa indelungi rugaminti, fara rezultat ....aflu un indiciu. Cadoul este in frigider!!!
Visam borcane de nutella, un lant muntos de toblerone sau chiar o lada de banane, dar mare mi-a fost mirarea sa vad in frigider......O RATA. Slava cerului ca nu vorbea cu mine. Doar un bilet lipit pe frigider ma trimitea spre urmatoarea miscare. " Trebuie sa-ti cumperi si portocale".
Cu portocalele cumparate vin ca o lady acasa si ma distrez in bucatarie cu prietena mea....rata :)))

Cam asta a iesit!

 INGREDINTE 
  • 1 piept de rata
  • 5 portocale
  • 5-6 linguri sos de soia
  • 50 gr migdale tocate
  • 3 linguri otet balsamic 
  • 2 linguri mari cu miere 
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper 
SA BUCATARIM...
  • Lasam pieptul de rata in marinata formata din sucul a 3 portocale, sosul de soia, otetul, migdalele, mierea, sarea si piperul peste noapte in fridider.
  • A doua zi introducem la cuptor pieptul de rata, iar marinata o folosim ca sos in tavita. Taiem 1 portocala si o punem in tava.
  • O lasam la cuptor aprox 30 de min. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts