background img

Noutati

Pandispan

Cand ajungi acasa la ora 22:00, dupa ce un "killer" mic te omoara cu step, greutati de picior, fandari si salteluta, nu ai vrea decat un dush si o cana cu ceai fierbinte, dar....cand pasesti in casa si o vezi pe mama ta pe punctul de a face ceva bun, rapid te cuprinde dorinta de a te schimba si a trece tu la carma mixerului. Zis si facut..schimbata, spalata si plina de energie preiau conducerea
Hai sa vedem ce a iesit!
INGREDIENTE
  • 12 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri cacao
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • coaja de portocala
  • stafide
SA BUCATARIM...
  • Batem albusurile spuma si adaugam 1 cana de zahar si batem pana devine o bezea
  • Frecam galbenusurile cu cealalta cana de zahar, zaharul vanilat, coaja de la citrice, si uleiul
  • Adaugam crema de galbenusuri peste albusurile batute, amestecam bine de sus in jos cu o paleta de silicon si presaram faina la sfarsit, amestecand in acelasi mod pentru a nu distruge textura aerata.
  • Oprim 1/3 din compozitie intru-un bol, peste care adaugam esenta de rom, stafidele pe care dupa ce le-am spalat le-am tavalit prin zahar tos si cacao.
  • Punem alternativ in tavi cele 2 compozitii si aruncam tavile in cuptor pana cand  mirosul ne trage afara din dormitor.


Cu dragoste,
Alinuta









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts