Hai sa vedem ce a iesit!
- 12 oua
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- 1 cana ulei
- 3 plicuri zahar vanilat
- 4 linguri cacao
- esenta de rom
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- stafide
- Batem albusurile spuma si adaugam 1 cana de zahar si batem pana devine o bezea
- Frecam galbenusurile cu cealalta cana de zahar, zaharul vanilat, coaja de la citrice, si uleiul
- Adaugam crema de galbenusuri peste albusurile batute, amestecam bine de sus in jos cu o paleta de silicon si presaram faina la sfarsit, amestecand in acelasi mod pentru a nu distruge textura aerata.
- Oprim 1/3 din compozitie intru-un bol, peste care adaugam esenta de rom, stafidele pe care dupa ce le-am spalat le-am tavalit prin zahar tos si cacao.
- Punem alternativ in tavi cele 2 compozitii si aruncam tavile in cuptor pana cand mirosul ne trage afara din dormitor.
Cu dragoste,
Alinuta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu