Foccacia din ovaz cu legume
INGREDIENTE:
- 3 linguri tarata de ovaz
 - 2 linguri tarata de grau
 - 2 oua
 - 2 linguri iaurt
 - sare
 - piper
 - usuturoi
 - oregano
 - 150 de grame de cascaval
 - 5 felii vinete pe gratar
 - 5 felii dovecel pe gratar
 - 1 rosie taiata rondele
 - ceapa verde
 - patrunjel
 
SA BUCATARIM...
- Batem albusurile spuma, adaugam galbenusurile frecate cu iaurt, tarata, sarea, oregano si usutoriul maruntit.
 - O punem in tava ( eu am pus-o pe fundul unei tavi de tort, peste care am pus hartie de copt),
 - O dam la cuptor 10 minute dupa care o scoatem pentru a pune cascavalul ras si legumele
 - O mai bagam in cuptor pentru inca 10 minute sa se rumeneasca bine.
 

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu