background img

Noutati

Pulpa de porc dulce acrisoara

Pulpa de porc dulce - acrisoara


INGREDIENTE
  • 1 kg - 1,5 kg carne de porc ( pulpa)
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita boia dulce 
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 pahare de vin rosu 
  • usturoi verde 
  • zeama de la o lamaie
  • foi de dafin
  • 3 mere
  • apa
SA BUCATARIM...
  • Crestam pulpa de porc si o lasam in marinata realizata din ingredientele enumeate mai sus, aproximativ 2 ore
  • O punem intr-o tava, adaugam merele taiate felii si o dam la cuptor aproximativ 2h/ 2, 1/2 h
  • Merele se vor face foarte repede, asa ca incercati sa le zdrobiti pentru a ingrosa sosul si a imbina perfect aromele.


Cu dragoste,
Alinuta



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts