INGREDIENTE
Pt blat
- 300 gr biscuiti digestivi cu cacao
- 150 grame de unt
- esenta de rom
- 3 cutii branza delaco 0,2%
- 1 cutie mascarpone
- indulcitor din stevie
- 2 plicuri gelatina
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- esenta de vanilie
- fructe de padure
- frisca
- Punem in robot biscuitii, adaugam untul la temperatura camerei, esenta de rom si presam aluatul obtinut intr-o tava cu peretii detasabili
- Preparam gelatina in sucul de la o portocala conform indicatiilor de pe plic si o adaugam peste branza si peste crema de mascarpone.
- Radem coaja de la o portocala ( eventual pe cea de la care am utilizat si sucul) si de la o lamaie, adaugam indulcitorul si esenta. Adaugam branza peste blat si dam la rece cateva ore.
- Ornam cu fructe de padure si frisca batuta cu sucul de la fructele de padure pentru o tenta de roz.
Cu dragoste,
Alinuta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu