background img

Noutati

Tort dublu mouse

Cand pui pe cineva sa-ti cumpere lapte si vine cu frisca lichida si iti spune ca s-a scumpit laptele ....

INGREDIENTE
 Pentru blat:
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei 
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt 
  • 1 fiola esenta rom
Pentru crema de ciocolata neagra:
  •  200 grame ciocolata neagra
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml frisca batuta
  • 1 plic gelatina
  • nuca de cocos
Pentru crema de ciocolata alba:
  • 200 grame ciocolata alba
  • 100 ml frisca lichida
  • 200 ml frisca batura
  • 1 plic de gelatina
  • Pentru blat, batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul, faina amestecata cu praful de copt, cacao si esentade rom. 


  • Coacem blatul aproximativ 15 minute
  • Pentru crema maruntim ciocolata, si punem pe foc 100 ml frisca.
  •  Cand a dat in clocot adaugam ciocolata si omogenizam. Adaugam peste frisca batuta, iar peste punem gelatina dizolvata si nuca de cocos.


  • Punem peste blatul racit prima crema si dam la rece. 

  • Punem peste blatul racit prima crema si dam la rece. 
  • Preparam la fel a doua crema si o adaugam peste crema de ciocolata neagra
  • Lasam la rece pentru a-l putea  deocora. 



Cu dragoste,
Alinuta



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts