INGREDIENTE
Pentru blat:
- 2 oua
- 2 linguri zahar
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- 2 linguri cacao
- 1 lingurita praf de copt
- 1 fiola esenta rom
- 200 grame ciocolata neagra
- 100 ml frisca lichida
- 100 ml frisca batuta
- 1 plic gelatina
- nuca de cocos
- 200 grame ciocolata alba
- 100 ml frisca lichida
- 200 ml frisca batura
- 1 plic de gelatina
- Pentru blat, batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul, faina amestecata cu praful de copt, cacao si esentade rom.
- Coacem blatul aproximativ 15 minute
- Pentru crema maruntim ciocolata, si punem pe foc 100 ml frisca.
- Cand a dat in clocot adaugam ciocolata si omogenizam. Adaugam peste frisca batuta, iar peste punem gelatina dizolvata si nuca de cocos.
- Punem peste blatul racit prima crema si dam la rece.
- Punem peste blatul racit prima crema si dam la rece.
- Preparam la fel a doua crema si o adaugam peste crema de ciocolata neagra
- Lasam la rece pentru a-l putea deocora.
Alinuta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu