Sfat: IN AJUNUL CRACIUNULUI NU SE FAC CUMPARATURI!!!!!
De ce??? Pentru ca vezi crochete de cascaval in cosurile oamenilor, iar la raft nu mai gasesti!!!!
Asa ca m-am dus bosumflata acasa si mi-am facut eu. Forma identica, gust....astept feedback dupa ce imi incercati reteta.
INGREDIENTE:
Pentru Bulete:
-
4 cartofi fierti
-
200 gr cascaval
-
150 gr parmezan ( sau un cascaval mai tare )
-
2 oua mari / 3 galbenusuri
-
2 linguri faina
-
sare
-
piper
-
Cartofii de ferb si se blenduiesc, adaugam cascavalul si parmezanul ras. ouale, faina si mirodeniile. le-am dar forma cu mana ( a doua zi de Craciun cand le-am facut aveam tot timpul ), dar le puteti face bilute.
Friptura:
-
1 kg de pulpa de porc
-
1 capatana de usturoi
-
cimbru
-
1,5 l vin
-
5 linguri otet balsamic
-
2 linguri sos de soia
-
2 linguri miere
-
Carnea se spala si se festoneaza, iar din celelalte ingrediente facem o marinata pe care o turnam peste friptura si o lasam la cuptor pana se rumeneste.
Sfat: IN AJUNUL CRACIUNULUI NU SE FAC CUMPARATURI!!!!!
De ce??? Pentru ca vezi crochete de cascaval in cosurile oamenilor, iar la raft nu mai gasesti!!!!
Asa ca m-am dus bosumflata acasa si mi-am facut eu. Forma identica, gust....astept feedback dupa ce imi incercati reteta.
INGREDIENTE:
Pentru Bulete:
- 4 cartofi fierti
- 200 gr cascaval
- 150 gr parmezan ( sau un cascaval mai tare )
- 2 oua mari / 3 galbenusuri
- 2 linguri faina
- sare
- piper
- Cartofii de ferb si se blenduiesc, adaugam cascavalul si parmezanul ras. ouale, faina si mirodeniile. le-am dar forma cu mana ( a doua zi de Craciun cand le-am facut aveam tot timpul ), dar le puteti face bilute.
Friptura:
- 1 kg de pulpa de porc
- 1 capatana de usturoi
- cimbru
- 1,5 l vin
- 5 linguri otet balsamic
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri miere
- Carnea se spala si se festoneaza, iar din celelalte ingrediente facem o marinata pe care o turnam peste friptura si o lasam la cuptor pana se rumeneste.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu