background img

Noutati

Delicii cu scortisoara

Continuam cu acelasi iz oriental de scortisoara si va impartasesc o reteta draga mie, cu putine ingrediente si care merge de minune cu un ceai de portocale si iasomie. 
  
CINNAMON 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 2 linguri tarata ovaz
  • 1 lingura tarata psylium 
  • 4 linguri iaurt
  • praf de copt
  • esenta de rom 
  • 3 linguri zahar sau indulcitor 
  • 2 linguri de scortisoara
  • 2-3 linguri crema de branza
  • 400 gr iaurt 

  • Albusurile le batem spuma si le adaugam peste galbenusurile frecate cu zaharul sau  indulcitorul, cele 4 linguri de iaurt, esentele si taratele.
  • O rasturnam intr-o tava in care am pus foaie de copt si presaram scortisoara deasupra. 
  • Dupa ce rulada este gata, o scoatem intr-un prosop umed si o rulam impreuna cu prosopul 
  • O taiem rondele, o asezam intr-o tava de chec, sau un bol de yena micut si turnam iaurt frecat cu scortisoara si esenta de rom peste ea cam pana la jumatate. 
  • Pentru decor am folosit crema de branza si scortisoara. 

Cu dragoste,
Alinuta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts