background img

Noutati

Cozonac raw vegan

Eu zic sa transformam " Gatim pentru oameni frumosi " in Serialul " Gatim pentru oameni frumosi"  si sa parcurgem cu pasi rapizi si episodul de azi, cu numarul 7.
Am imbinat arome, am presarat multa dragoste si admiratie pentru a da viata unui cozonacel raw vegan pentru masa de Craciun.  Dar a cui masa ???? 
Cozonacelul o sa fie asezat pe masa unei fetite simpatice foc, mica, blonda, vesela, ce are o regula pe cat de simpla pe atat de importanta...sa zambim, regula ce esti obligat sa o respecti in cele 50 de minute/ zi petrecute cu ea. Trebuie sa ai un zambet cat mai mare si mai sincer...zambet pe care fie vorba intre noi, dupa cele 150 de abdomene la care te supune luni la 21:00, nu prea mai ai cum sa-l pastrezi toata ora, dar nici vineri nu e mai " blanda" , dupa ce pleci fericit de la job ( pentru ca e VINERI ), te prinde la cotitura si rapid te pune la geno in sumo cu niste greutati verzi. Dar zambetul revine rapid, cum te uiti la ea te molipsesti de buna dispozitie si voie buna, iar finalul spune tot....stretching pe Jamie Woon - Night Air.....
Si.... da!!! Este vorba de un instructor de fitness. Mikiiiii, cel mai dulce si mai vesel om pe care il cunosc. Si merita nu un cozonacel, toti cozonaceii si toate lucrurile frumoase din lume. 

Te pup si sper din suflet ca a fost pe gustul tau! <3 

Avem nevoie de:
Blat
  • 300 gr de fulgi de ovaz macinati
  • 300 gr curmale hidratate anterior peste noapte
  • 200 gr migdale crude 
  • 2 linguri unt de cocos
  • 2-3 linguri fulgi de cocos 
  • esenta de cocos 
  • esenta de vanilie 
Crema
  •  100 gr curmale hidratete 
  • 200 gr alune de padure sau alune crude/ prajite fara sare
  • 2 linguri unt de cocos
  • 2 linguri miere 
  • 3 linguri cacao 
  • 1 banana mare
  • stafide
  • esenta rom
Sa raw veganuim...

  • Blenduim curmalele hidratate in apa si adaugam si o parte din apa din castronul in care au stat peste noapte, adaugam gemul de curmale obtinut peste fulgii macinati, untul de cocos, fulgii de cocos si migdale le blenduite si ele si amestecam pana obtinem o pasta sio putem intinde pe plansa de lucru peste care am pus in prealabil o folie.
  • Pentru crema blenduim toate ingredintele si le adaugam peste blatul deja intins pe plansa, iar deasupra adaguam stafide si incepem sa rulam.

  • Dam la rece vreo 2 ore.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts