Mirela, iti multumesc din nou! <3
P.S. Mi-a soptit cineva, ca ingerasii tai adora fructele de padure! <3
Tort cu fructe de padure si banane!
INGREDIENTE:
Pentru blat:
3 oua
15 gr pudra de roscove
75 gr faina
2 linguri indulcitor de stevie
esenta de rom
coaja de portocala si lamaie
Pentru crema de banane:
300 gr iaurt
200 ml frisca lichida
2 plicuri gelatina
4 banane
sucul de la 1/2 lamaie
Pentru crema de fructe de padure
300 gr iaurt
200 ml fisca lichida
2 plicuri gelatina
200 gr fructe de padure
Pentru oranat:
coacaze si mure
Sa prajiturim...
Batem ouale cu indulcitorul, pana ce compozitia se deschide si devine alb - galbuie, adaugam faina, pudra de roscove si mirodeniile
Coacem blatul aproximativ 25 de minute la 170 grade, iar dupa ce este gata copt, stingem cuptorul si lasam usa usor deschisa sa se raceasc treptat.
Batem frisca, lichida, adaugam iaurtul, bananele si gelatina topita in putina apa calduta,
Turnam crema peste blatul racit si o dam la rece aproximativ 3 ore
La fel procedam si cu crema de fructe de padure si o turnam peste crema deja racita si inchegata, dupa care dam la rece alte 3 ore.
Ornam cum coacaze, mure si frisca.
Cu dragoste,
Al(b)inuta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu