INGREDIENTE:
- 1,5 kg faina
 - 450 ml lapte caldut
 - 450 ml apa calduta
 - 300 gr unt
 - 450 gr zahar
 - 3 oua mari
 - 3 pliculete drojdie
 - coaja de lamaie
 - coaja de portocala
 - 1 sticluta esenta rom
 - un praf de sare
 
- 600 ml apa
 - 300 gr zahar
 - coaja de portocala
 - coaja de lamaie
 - esenta de rom
 
- Se framanta bine coca exact ca la cozonac si se lasa la dospit 1 ora.
 - Se formeaza mucenicii ( mai mici, mai mari, mai strambi, mai drepti ), cum ne pricepem si se mai lasa in tavi 1 ora
 - Se ung cu ou si lapte si se dau la cuptor.
 - Siropul il fierbem si-l dam la racit.
 - Cand mucenicii sunt calzi ii scufundam in siropul rece si ii asezam ca la armata intr-o tava.
 





.jpg)


0 comentarii:
Trimiteți un comentariu